Adopteer een koningin of een volk

ADOPTEER EEN KONINGIN - €80,-

Inclusief ingelijst certificaat en een pot honing van 700 gram. Bovendien mag je je koningin haar eigen naam geven. Dat is pas een waardevol cadeau!

-------

HELP EEN BIJENVOLK DE WERELD IN - €400,-

Inclusief ingelijst certificaat, 6 potten honing van 700 gram en een bordje met uw naam op de bijenkast. U help daadwerkelijk een klein bijenvolk op te starten in een kleine kast.

-------

ADOPTEER EEN HEEL BIJENVOLK - €1.600,-

Een bijenvolk waarmee geteeld wordt heeft veel extra zorg en onderhoud nodig. En materiaal natuurlijk. Op jaarbasis lopen de kosten op tot ongeveer €1600,-. Het allerliefst zien wij een meerjarenadoptie, zodat ook de toekomst van het volk gewaarborgd is. Bij een meerjarenadoptie krijg je vanzelfsprekend korting. Het leuke van het adopteren van een volk, is dat je je eigen volk kunt gaan bezoeken. Met je bedrijf, je familie, je kennissen, je vereniging… 

Inclusief ingelijst certificaat, 30 potten honing van 700 gram en een bord met uw naam en logo op de bijenkast. Inclusief een lezing van onze imker en een Bee Serious certificering voor uw bedrijf of organisatie. Uw volwassen volk is een pijler onder het project.

-------

EEN BIJENKAST DONEREN

Onze nieuwe teeltvolken hebben ook behuizing nodig. Iedere volledig uitgeruste kast, betekent een stapje in de goede richting. Doneer samen met je familie, vrienden of straat een bijenkast voor €950,-. 

-------

Adopties van volken gelden voor de duur van 1 jaar. Het is uiteraard ook mogelijk een meerjarenadoptie te doen. Onze prijzen zijn inclusief btw

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

contact

Contact opnemen

  • Honing met een Verhaal
  • Peter Schallenberg
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 - 51663528
  • fb  tw