Skip to main content

Word

donateur

Adopteer met uw bedrijf, uw familie of met vrienden een bijenvolk. Daarmee draagt u substantieel bij aan het voortbestaan van de bijen. Voor de bijen, voor onszelf en voor onze kinderen.

BeeSerious richt zich nadrukkelijk op het behoud van de bijen en het informeren van zoveel mogelijk mensen over het enorme belang van de bijen. Daarbij wordt steeds het welzijn van de bijen in het oog gehouden. Hoe meer mensen een adoptie doen, hoe meer wij kunnen doen voor de bijen.

GEEF EEN KONINGINNEN CADEAUBON

Op zoek naar een bijzonder cadeau of relatiegeschenk? Geef een Koninginnencadeaubon. De ontvanger bepaalt zèlf welke koninginnennaam er op het ingelijste certificaat komt te staan.

U ontvangt de bon in een cadeau-envelop. Op de achterzijde van de bon is ruimte om uw boodschap voor de ontvanger te plaatsen. Een zeer geschikt relatiegeschenk voor uw gewaardeerde contacten, of alternatief kerstpakket voor uw medewerkers.

€ 80,00

KOOP CADEAUBON

ADOPTEER EEN KONINGIN

Dat is pas een waardevol cadeau! Inclusief ingelijst certificaat. Bovendien mag u uw koningin haar eigen naam geven.

Adopteer

HELP EEN BIJENVOLK DE WERELD IN

U helpt daadwerkelijk een klein bijenvolk op te starten in een kleine kast. Inclusief ingelijst certificaat. Bovendien mag u de koningin van dit jonge volk haar eigen naam geven.

Adopteer

ADOPTEER EEN HEEL BIJENVOLK

Een bijenvolk waarmee geteeld wordt heeft veel extra onderzoek, zorg en onderhoud nodig. En materiaal natuurlijk. Op jaarbasis lopen de kosten op tot ongeveer €1600,-. Het allerliefst ziet BeeSerious een meerjarenadoptie, zodat ook de toekomst van het volk gewaarborgd is.

Inclusief ingelijst certificaat. Een volwassen volk is een pijler onder het teeltproject.

Adopteer